tot

Het eerst in een flesje

Wist je dat LeChat als eerste producent van nagelproducten op het idee kwam om Gel in een nagellakpotje te doen? De start van een heel nieuwe kijk op het gebruik van Gel. Nu lijkt het of het nooit anders geweest is. Maar dit simpele idee heeft een grote ommekeer teweeg gebracht. En ook nu zorgt LeChat steeds voor vernieuwende ideeën voor de nagelstylistes.
Het gamma aan Gel Polishes heeft bijna 200 kleuren, de één nog mooier dan de andere. Glitters, hip,  discreet of stijlvol. Het kan allemaal.

Meer dan gewoon Gel Polish

De Gel Polishes van LeChat lenen zich ook uitstekend om een French te maken of mooie Nail Art. Christel van Blue Sage laat in haar boek “What a Wonderful Nail World” zien wat je zoal met Gel Polish kan. Een echte aanrader voor wie zijn klantjes iets meer wil bieden. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Perfect Match is de verzamelnaam voor de Gel Polishes van LeChat. Iedere Gel Polish heeft een nagellak in identiek dezelfde kleur. Ze kunnen als set geleverd worden, een Gel Polish met een perfect matchende nagellak.
Al de Gel Polishes van LeChat zijn perfect afweekbaar. Er zijn een hele reeks producten ter beschikking om de Gel Polish snel en nagelvriendelijk af te weken. Geen vijlwerk meer. Enkel voor de vorm heb je nog een vijl nodig.

Er zijn maar liefst 3 basislagen en 3 toplagen waar je tussen kunt kiezen. En er is zelfs een 2 in 1, basis en top in hetzelfde flesje. Zo kan je voor iedere klant en iedere situatie een gepast product kiezen.

Workshops

Iedere maand zijn er op verschillende plaatsen in Nederland en België workshops waar je kan leren om het maximale uit je Gel Polish te halen. En deze workshops kunnen zelfs gratis zijn voor jou. Informeer hiervoor bij een verdeelpunt in jouw buurt. Klik hier om een overzicht van de verdeelpunten van de nagelproducten van LeChat te krijgen.

We hebben een starterspakket samengesteld waar je meteen mee aan de slag kan (90€). We hebben hier bewust geen lamp om de Gel Polish uit te harden bij gedaan. Velen hebben al een lamp. Er zijn bovendien zoveel verschillende lampen. LeChat heeft ook een gamma aan UV en LED lampen. Kijk hiervoor even in onze webshop (klik hier).
Bovendien is de workshop Gel Polish Basis GRATIS voor wie een starterspakket neemt (klik hier voor meer details).

Mood Gel Polish

LeChat heeft ook een hele reeks Gel Polishes die van kleur veranderen onder invloed van de temperatuur. Ondertussen beter gekend als Mood Gel Polish. Geproduceerd en gecontroleerd onder de strengste normen. Zoals steeds levert LeChat enkel hoogwaardige producten die speciaal ontworpen zijn om de nagels het beste te verzorgen.

En er is meer

Kijk hier onder voor een greep uit het gamma Gel Polish van LeChat. Ondertussen zijn er weer heel wat kleuren bij gekomen. Voor een compleet overzicht en de meest actuele Gel Polishes verwijzen we je graag naar onze webshop (klik hier).


Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar info@bluesage.be .

LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
LeChat Perfect Match Gel Polish
Klik hier om de catalogus in PDF op te vragen (3MB)
LeChat Gel Polish Hoolywood Vintage
LeChat Gel Polish Carnaval
LeChat Gel Polish Sweet Love
LeChat Gel Polish Floral collection
LeChat Gel Polish Mystical Beauty
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (1MB)
LeChat Gel Polish Love Obsession
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (1MB)
LeChat Gel Polish Belle La Vie
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (3MB)
LeChat Gel Polish Sugar Me Up
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (15MB)
LeChat Gel Polish Mermaid
LeChat Gel Polish Rustic Retreat
LeChat Gel Polish Mood
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (4MB)
LeChat Gel Polish Mood
LeChat Gel Polish Mood
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (5MB)
LeChat Gel Polish Mood
Klik hier om de folder in PDF op te vragen (2MB)

LeChat Gel Polish Vogue

The City

Rosemantic

La Fleur

LeChat Gel Polish Rock It

Sultry Vibes

Mirano

Mirano

Spectra

Spectra

Blue Sage Guldensporenlaan 55 3530 Houthalen info@bluesage.be www.bluesage.be +32 (0)11 60 53 76
YouTube Facebook Tweeter Printerest