tot

LeChat Powder Gel

Powder Gel is een gepatendeerd product van LeChat. Het systeem is heel simpel. Je brengt een laagje Gel aan van LeChat en net voor je de nageltjes onder de lamp laat gaan strooi je er nog een “suikerlaagje” poeder over. Dit poeder is géén acryl, maar een speciale samenstelling.

Eigenlijk voeg je een extra component toe aan de Gel.
Het poeder kruipt daar waar jij misschien net geen Gel gelegd hebt. Het corrigeert je foutjes.
Maar door zijn speciale formule hoeven de nageltjes ook niet zo lang onder de lamp. Het werkt dus sneller.
Het poeder zorgt bovendien voor een sublieme glans.

Je kan verschillende effecten bekomen op de nageltjes door een andere variant poeder te gebruiken. Zo kan je de nageltjes laten schitterende met duizenden sterretjes (Star Dust). Of je geeft de nageltjes een uitzicht of ze bedekt zijn met ijskristalletjes (Iced). Je kan er ook voor zorgen dat de nageltjes in het donker opgloeien zoals de wijzerplaat van een horloge (After Dark). Een effect dat niet alleen leuk is bij Halloween.

Het is zo eenvoudig om aan te brengen dat het een ideaal systeem is voor beginnende nagelstylistes. Maar ook voor wie al vertrouwd is met de nageltjes gaat merken dat door zijn eenvoudige manier van werken het een echte verlichting is van het nageltjes plaatsen.

Je kan al meteen van start gaan met de Powder Gel Starter Kit. Je kan op de DVD de hele werkwijze terug vinden. Of je kan je inschrijven voor een cursus Powder Gel. Voor meer informatie klik je hier.

 

En er is meer

Kijk hier onder voor een greep uit het gamma Powder Gel van LeChat. Voor een compleet overzicht en de meest actuele producten verwijzen we je graag naar onze webshop (klik hier).


Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar info@bluesage.be .

LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel
LeChat Powder Gel

Klik hier om de catalogus in PDF op te vragen (2MB)

LeChat Powder Gel

LeChat Powder Gel

Blue Sage Guldensporenlaan 55 3530 Houthalen info@bluesage.be www.bluesage.be +32 (0)11 60 53 76
YouTube Facebook Tweeter Printerest