tot

ProTec UV Gel Systeem

Het ProTec Gel Systeem is het “klassieke” Gel systeem. Nageltjes verlengen of een speciale vorm geven was nog nooit zo gemakkelijk. Met deze kwalitatieve Gel maak je nageltjes die sterk zijn en zelfs tegen zware belastingen kunnen. Ideaal voor wie veel met zijn handen in het water zit (horeca, kapsters, poetspersoneel, …). Met ProTec heb je gegarandeerd sterke nageltjes die er wekenlang mooi blijven uitzien. En dit zonder ze te onderhouden.

Sculpting Gel

Deze bouwgel (Sculpting Gel) heb je in Clear, Baby Pink, Candy Pink, Primal Beige, Natural White en Ultra White. Er zijn ook 6 sculpting camouflagekleuren. Zo kan je voor iedere situatie de juiste oplossing bieden. De nageltjes aangepast aan de huidskleur. Of een nagelbedverlenging. Maar ook prachtige stiletto’s en mooie French. Je merkt, dit is dé Gel voor de gedreven nagelstyliste die iets meer wenst aan te bieden.

Cleanser: 4 in 1

De ProTec heeft een cleanser die aangepast is aan deze reeks. Deze cleanser is ontsmetter, ontvetter, ontstoffer en ontplakker in één. Gedaan met al de verschillende potjes en pompflesjes op je nageltafel. Eén gemakkelijke spuitbus die bovendien nog lekker ruikt ook.

Keuze uit 7 toplagen

Ook in de Top heb je verschillende keuzes. Er is een top die je niet meer hoeft te ontplakken als hij uit de lamp komt. Dat scheelt een hoop werk natuurlijk. Deze Non Cleansing Gel Top heb je in 6 verschillende tinten zodat je ook de toplaag kan afstemmen op je klant. Deze Non Cleansing Gel Top geeft een beetje black light. Onder de zonnebank of in de disco licht hij op. De een vindt dit “cool” de andere houdt hier niet zo van.

Als je niet van dit black light effect houdt, dan is er ook nog de gewone Top die je wel dient te  cleansen. Deze is enkel Clear te verkrijgen.

De perfecte French

Wie graag een mooie French zet heeft keuze uit Ultra White (Tipp Ex-wit) of een natuurlijker wit.
Het Ultra White is ook te verkrijgen in een handig nagellakpotje met borsteltje. Een gemakkelijke oplossing om snel een mooie smile-line te tekenen voor de perfecte French.

ProTec: het complete gamma

Met een afgestemde primer is dit ProTec gamma compleet. Er is een starterskit waarmee je direct aan de slag kan. Kijk hier onder voor de details.

Wil je een sterk systeem dat nageltjes levert die veel kunnen verdragen, die goed blijven zitten, stevig zijn en toch mooi glanzen? Dan is ProTec jouw systeem.

Al de systemen van LeChat zijn krikras door elkaar te gebruiken. Om het beste resultaat te bekomen dien je echter een bepaalde volgorde in acht te nemen. Maar ProTec combineert zo probleemloos met Powder Gel en met Gel Polish. Zo krijg je een schat aan mogelijkheden.

En er is meer

Kijk hier onder voor een greep uit het gamma ProTec van LeChat. Voor een compleet overzicht en de meest actuele producten verwijzen we je graag naar onze webshop (klik hier).


Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar info@bluesage.be .

LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
LeChat ProTec
Klik hier om de catalogus in PDF op te vragen (2MB)
Blue Sage Guldensporenlaan 55 3530 Houthalen info@bluesage.be www.bluesage.be +32 (0)11 60 53 76
YouTube Facebook Tweeter Printerest