Essentiele benodigdheden

LeChat beschikt over een gamma benodigdheden die op geen enkele nageltafel zouden mogen ontbreken. We lichten enkele producten uit.

Gelös doet oude Gel herleven

Vaak heb je een potje Gel of Gel Polish dat al een tijdje meegaat en dat dikker geworden is omdat de vluchtige stoffen vervlogen zijn. Soms is hij zo dik dat je er nog moeilijk mee kunt werken. Enkele druppels Gelös bijvoegen en hij wordt weer als nieuw. Je bepaalt zelf hoe vloeibaar je hem graag wil hebben. Dit gaat met iedere Gel en Gel Polish van eender welk merk.

Misschien heb je een Gel die nog niet geschikt is voor de LED lamp. Door enkele druppels Gelös bij te voegen kan je hem nu ook uitharden onder de LED lamp. Hoeveel druppels je moet toevoegen en hoe jouw Gel reageert is een beetje uitzoeken. Dit is voor ieder merk verschillend.

Gelös zit in een flesje met een handige druppelteller.

Undercover en Top Secret

De ideale aanvulling bij nagellak.

Soms heb je nagellakken met veel pigment (vooral roodtinten) die de nagelplaat verkleuren. Zelfs na het verwijderen van de nagellak blijven er nog sporen in en op de nagel. Als je eerst een laagje Undercover zet blijft de nagel beschermt. Deze base coat zorgt bovendien voor een optimale hechting van de nagellak en zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je gelakte nageltjes. Geen lamp nodig.

Top Secret is een toplaag voor nagellakken. Zet deze als laatste laag over de nagellak en je nageltjes gaan nog mooier en langer glanzen. De Top Secret zorgt bovendien voor een nog betere bescherming van je nagellak. Geen lamp nodig.

Undercover en Top Secret zijn apart verkrijgbaar of als set in een leuk James Bond “koffertje” als double Agent.

De beste sjablonen op de markt

LeChat brengt 2 vormen van sjablonen uit die geroemd worden als de beste op de markt. Ze blijven zelfs onder de lamp probleemloos zitten. Perfect om nagels te verlengen of mooie stiletto’s te vormen.

DuoForm 2-way Nail Form: 2 vormen in één. Ideaal voor zowel ronde als rechte nagelplaat. Deze sjabloon kan beide aan. Master Contour Extra Long Nail Form: de perfect gebouwde nagel begint met de perfecte sjabloon. Hier is hij. Om de meest luxueuze en lange nagels te maken. Of mooie ovale nagelvormen. Strategisch geplaatste tabs zorgen voor een goede stabiliteit tijdens het bouwen. De hulplijntjes zorgen voor gelijke nagellengtes en mooie natuurlijke “C” curves.

Hand en Bodylotion met dezelfde geur in nagelriemolie

De final touch om je klantje nog meer te verwennen.

LED lamp

Het neusje van de zalm. Een compact toestelletje dat de nieuwste technieken bundelt. Ontworpen voor een efficiënte en snelle uitharding. Bewust zo ontworpen dat de duim er apart onder gaat. Gemakkelijk mee te nemen op verplaatsing. Geen lampen meer vervangen. Maar liefst 42 LED lampjes zorgen voor een prachtig resultaat en dragen bij tot een hogere glans. Professionele lamp voor een professioneel resultaat.

Of de extra krachtige LED lamp InteGlow. Voor heel de hand en met de juiste frequentie voor het beste resultaat.

En nu is er ook de Lumatex UV/LED lamp. Deze lamp kan zowel de UV gels als de LED gels aan. Geen wisselen meer. Geen lampjes vervangen. Gewoon puur nagelplezier.

En er is meer

Kijk in de webshop voor een greep uit het gamma Essentials van LeChat. Voor een compleet overzicht en de meest actuele producten verwijzen we je graag naar onze webshop.

Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar [email protected] .