Gel Polish

Gel Polish


Het eerst in een flesje

Wist je dat LeChat als eerste producent van nagelproducten op het idee kwam om Gel in een nagellakpotje te doen? De start van een heel nieuwe kijk op het gebruik van Gel.

Nu lijkt het of het nooit anders geweest is. Maar dit simpele idee heeft een grote ommekeer teweeggebracht. En ook nu zorgt LeChat steeds voor vernieuwende ideeën voor de nagelstylistes.

Het gamma aan Gel Polishes heeft meer dan 300 kleuren, de één nog mooier dan de andere. Glitters, hip, speciale effecten, discreet of stijlvol. Het kan allemaal.


Meer dan gewoon Gel Polish

De Gel Polishes van LeChat lenen zich ook uitstekend om een French te maken of mooie Nail Art. Christel van Blue Sage laat in haar boek “What a Wonderful Nail World” zien wat je zoal met Gel Polish kan. En dit in een aantal zeer duidelijke step-by-steps. Een echte aanrader voor wie zijn klantjes iets meer wil bieden.

Perfect Match is de verzamelnaam voor de Gel Polishes van LeChat. Iedere Gel Polish heeft een nagellak in identiek dezelfde kleur. Ze worden als set geleverd, een Gel Polish met een perfect matchende nagellak.

Al de Gel Polishes van LeChat zijn perfect afweekbaar. Er zijn een hele reeks producten ter beschikking om de Gel Polish snel en nagelvriendelijk af te weken. Geen vijlwerk meer. Enkel voor de vorm heb je nog een vijl nodig.Workshops

Iedere maand zijn er op verschillende plaatsen in Nederland en België workshops waar je kan leren om het maximale uit je Gel Polish te halen. En deze workshops kunnen zelfs gratis zijn voor jou. Informeer hiervoor bij een verdeelpunt in jouw buurt. Klik hier om een overzicht van de verdeelpunten van de nagelproducten van LeChat te krijgen.

We hebben een starterspakket samengesteld waar je meteen mee aan de slag kan (90€). We hebben hier bewust geen lamp om de Gel Polish uit te harden bij gedaan. Velen hebben al een lamp. Er zijn bovendien zoveel verschillende lampen. LeChat heeft ook een gamma aan UV en LED lampen. Kijk hiervoor even in onze webshop (klik hier).

Bovendien is de workshop Gel Polish Basis GRATIS voor wie een starterspakket neemt (klik hier voor meer details). LeChat heeft ook een hele reeks Gel Polishes die van kleur veranderen onder invloed van de temperatuur. Ondertussen beter gekend als Mood Gel Polish. Geproduceerd en gecontroleerd onder de strengste normen. Zoals steeds levert LeChat enkel hoogwaardige producten die speciaal ontworpen zijn om de nagels het beste te verzorgen.