LeChat Gelée Powder Gel

Powder Gel is een gepatenteerd product van LeChat. LeChat voert dit systeem al tientallen jaren in zijn gamma. Momenteel wordt dit systeem toegepast door diverse merken onder verschillende namen zoals dipping of 3in1. Het systeem is heel simpel. Je brengt een laagje Gel aan van LeChat en net voor je de nageltjes onder de lamp laat gaan strooi je er nog een “suikerlaagje” poeder over. Dit poeder is géén acryl, maar een speciale samenstelling.

Je voegt een extra component toe aan de Gel, dit is het poeder. Het poeder kruipt daar waar jij misschien net geen Gel gelegd hebt. Het corrigeert je foutjes. Door zijn speciale formule hoeven de nageltjes ook niet zo lang onder de lamp. Het werkt dus sneller. Het kan toegepast worden met zowel de UV als de LED lamp. Het poeder zorgt bovendien voor een sublieme glans en extra sterkte.

Je kan verschillende effecten bekomen op de nageltjes door een andere variant poeder te gebruiken. Zo kan je de nageltjes laten schitterende met duizenden sterretjes (Star Dust). Of je geeft de nageltjes een uitzicht of ze bedekt zijn met ijskristalletjes (Iced). De laatste (r)evolutie is dat je nu dit poeder in allerlei kleuren kunt krijgen. 72 “normale” kleuren, 12 MOOD kleuren (die veranderen naargelang de temperatuur) en 12 kleuren Glow In The Dark. Hiermee kan je ervoor zorgen dat de nageltjes in het donker opgloeien zoals de wijzerplaat van een horloge. Een effect dat niet alleen leuk is bij Halloween.
Door dit poeder over de nagel te strooien vlak voor hij onder de lamp gaat krijg je in 1-2-3 een full color nagel. Of je kan opteren voor speciale effecten zoals Babyboom of ombre. Hiervoor heeft LeChat speciale setjes samengesteld.

Het is zo eenvoudig om aan te brengen dat het een ideaal systeem is voor beginnende nagelstylistes. Maar ook voor wie al vertrouwd is met de nageltjes gaat merken dat door zijn eenvoudige manier van werken het een echte verlichting is van het nageltjes plaatsen.

Je kan al meteen van start gaan met de Powder Gel Starter Kit. Je kan op internet de hele werkwijze terugvinden. Of je kan je inschrijven voor een cursus Powder Gel. Zo leer je de echte kneepjes om mooie nageltjes te maken met dit systeem.
Ben je al vertrouwd met Gel Polish? Maar vind je het een beperking dat je niet de vorm of de lengte kunt aanpassen? Dan is Gelée Powder Gel je logische volgende stap.

Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar [email protected] .