Nail Art

Designer Brush

LeChat heeft een designer brush ontwikkeld. Dit is een heel fijn borsteltje waarmee je gemakkelijk kan tekenen. Zo maak je van al je kleurengels een striper. En dit voor enkele euro’s. Want dit magnifieke toestelletje is echt goedkoop voor zijn mogelijkheden.

Gewoon Gel of Gel Polish opnemen met het borsteltje en tekenen. Bloemen, vlinders of originele tekeningen. Het kan allemaal. Bovendien reinigt het borsteltje zichzelf steeds als je het terug op het flesje draait door de speciale vloeistof in het flesje.

Glitters

LeChat heeft ook een uitgebreid gamma aan professionele en kleurvaste glitters. Veel glitters laten hun kleur los als ze in de gel gelegd worden. Daardoor krijg je een valse schaduw. De glitters van LeChat zijn kleurvast zodat ze zelfs voldoen aan de hoogste eisen die een professionele nagelstyliste oplegt. Ze roesten niet in het potje zodat ze geen lelijke strepen achterlaten op de nagel.

De glitters gaan van poederfijn tot heel grof (sugareffect) en verschillende vormen en kleuren. Alles om een unieke uitstraling te geven die tot in het kleinste detail is afgewerkt
ghb11ghb03
ghb10ghb07
ghb09ghb02
ghb04ghb05

Er is meer

Kijk eens in onze webshop voor een greep uit het gamma Glitters van LeChat. Voor een compleet overzicht en de meest actuele producten verwijzen we je graag naar onze webshop.

Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar [email protected] .