Nobility Competition Gel

Nobility is het gamma afweekbare Gels van LeChat. Eigenlijk is deze reeks de voorloper van de Gel Polish. LeChat was de eerste producent van nagelproducten die Gel in een nagellakpotje met borsteltje verpakte. Toen ook de afweekbare Gels zo verpakt werden is de rage van de Gel Polish begonnen. Want het product is eigenlijk hetzelfde. Het enig onderscheid is de vloeibaarheid.

Gemakkelijk afweekbaar


De Gels uit de reeks Nobility laten zich even probleemloos afweken als de Gel Polishes uit de reeks Perfect Match.

Omdat afweekbare Gels (Nobility en Gel Polish) eerder “rubberachtig” zijn van structuur waar klassieke Gel eerder “Glashard” is, is het heel belangrijk om de juiste toplaag te kiezen. Anders kunnen er haarfijne barstjes komen in de Toplaag.
T105T101
T102T106

Superieure glans

We streven er naar om de nagels de hoogste glans mee te geven en de beste hechting. Daarom heeft LeChat in de reeks Nobility een aantal producten die speciaal geschikt zijn voor de afweekbare Gels. Een aangepaste primer, cleanser, base en top.

Er zijn zelfs speciale doekjes (Cleanser Wipes) om de kleverige restjes, die eigen zijn aan Gel, weg te nemen.

De cleanser uit de Nobility-reeks is ontvetter, ontplakker, ontsmetter en ontstoffer in één. Bovendien zorgt hij voor extra hechting. Dus geen talloze potjes meer op de tafel van de nagelstyliste. Eén handig spuitflacon dat al deze taken op zich neemt. En bovendien ruikt het nog goed ook. Dus geen hinderlijke of irritante geur in de studio. .

Veilige afweekproducten

Het is ook heel belangrijk dat de nagel, als hij ontdaan is van de Gel, er even goed uit ziet als wanneer de Gel geplaatst werd. Of nog beter. Al de producten uit de Nobilty-reeks zijn speciaal ontwikkeld om de nagels niet agressief aan te vallen, maar juist te verzorgen.

Te vaak worden nagels afgeweekt met agressieve producten zoals pure aceton. Als je nagellakremover koopt let je er goed op dat op het flesje staat “zonder aceton”. Iedereen begrijpt dan ook dat het niet goed is om afweekbare gel te verwijderen door ze onder te dompelen in pure aceton.

Dat LeChat de nagelverzorging hoog in het vaandel draagt merk je ook aan de hoogwaardige nagelriemolie. Al meteen bij het aanbrengen voel je dat deze olie “rijker” is, dat hij meer verzorgend is.
.

En er is meer

Kijk in de webshop voor een greep uit het gamma Nobility van LeChat. Voor een compleet overzicht en de meest actuele producten verwijzen we je graag naar onze webshop.

Als je vragen hebt over de producten kan je steeds een mailtje sturen naar [email protected] .